Vill du få hjälp med din beställning?
Ring 010-199 99 00
Mina Sidor

19 maj lanserar vi den nya matkanalen Godare till vårt utbud!

2020-05-15 Vi är glada över att kunna presentera HD-kanalen Godare som ett positivt tillskott i vårt tv-utbud. Kanalen är helt ny på den svenska marknaden och kommer med sina inspirerande internationella och unika svenska matprogram vara det självklara valet för foodies i alla åldrar och matentusiaster över hela landet.

Viasat+ Canal Digital = Allente

2020-04-06 Sammanslagningen av Viasat Consumer och Canal Digital har slutförts och de två TV-distributörerna har nu gått samman och bildat bolaget Allente. Nu börjar arbetet med att förena de båda företagen till ett nytt och spännande distributionsföretag för Allentes 1,2 miljoner kunder på den nordiska marknaden.

Det senaste från biosalongen – en ny upplevelse från tv-soffan!

2020-03-23 Runt om i Norden har biografer behövt stänga ner till följd av coronavirusets spridning. Som ett alternativ till biosalongen är vi därför mycket glada över att kunna erbjuda ett urval av aktuella biofilmer till våra tittare!

Premiär för nya sportprogram i Viasats kanaler

2020-03-16 Till följd av covid-19 har stora delar av idrottsvärlden stannat av. För att fylla det tomrum som uppstår samt för att fortsatt kunna tillgodose tittarna med fördjupningar och reportage från sportvärlden kommer vi med start ikväll sända Viaplay Sport Live, ett nytt sportprogram som kommer att sändas varje vardag.

Förlängda rättigheter för F1!

2020-03-04 Nu står det klart att Nordic Entertainment Group (NENT Group) har förlängt de exklusiva sändningsrättigheterna för Formel 1 med ytterligare tre år, till och med säsongen 2024.

Förlängda rättigheter för Premier League - fram till sommaren 2028!

2020-02-06 NENT Group har säkrat ett banbrytande avtal med Premier League över sex år. Det betyder att Viasat och Viaplay blir hemmet för världens i särklass mest attraktiva liga i åtta och ett halvt år från nu. Det här är första gången som Premier League säljer rättigheten för en sådan lång tidsperiod på den europiska marknaden.

Nytt pris från 1 mars

2020-01-21 På Viasat vill vi alltid erbjuda den bästa tv-upplevelsen. Därför arbetar vi hårt för att vara först med de senaste filmerna, äga de mest attraktiva sporträttigheterna och letar ständigt efter nytt, spännande utbud och nya tjänster att erbjuda dig som kund. Allt för att du som kund hos Viasat ska kunna ta del av den bästa tv-upplevelsen!

En vår med drama, krim och komedi

2020-01-15 Våren på Viasat och Viaplay bjuder på ett brett utbud med innehåll för alla smaker! Bänka dig framför krim i form av Box 21, drama i Tjockare än vatten * och komedi i *Ambassadören. Även för våra minsta tittare kommer våren bjuda på flera premiärer.

19 december lanseras den nya sportkanalen Viasat Sport Extra

2019-12-10 Den 19 december är det premiär för HD-kanalen Viasat Sport Extra, en bred sportkanal med ett urval av populära sporter med något för alla. Här kommer rättigheter som Premier League, NFL, IndyCar och matcher från både ishockey-VM och handbolls-EM 2020 att visas.

Viasat med partners skänker 100 000 kr till Diabetesfonden.

2019-11-15 Över en halv miljon svenskar lever idag med diabetes, en obotlig sjukdom som varje dag kostar fem personer livet. Den 14e november arrangerade galans initiativtagare, Nordic Entertainment Group, Diabetesgalan, en insamlingsgala med målet att samla in så mycket pengar som möjligt till Diabetesfonden, och därmed stötta forskning kring alla typer av diabetes.

Copyright © Viasat AB 2020