Vill du få hjälp med din beställning?
Ring 010-199 99 00
Mina Sidor

Tv för företag och institutioner

I samarbete med Hoist Group erbjuder Viasat en rad tv-kanaler för offentlig visning för företag, organisationer och institutioner. Till exempel pubar, hotell, sjukhus, fängelser och träningslokaler. Vi har ett brett utbud av olika tv-lösningar, både enskilda kanaler och tv-paket.

VARFÖR TECKNA AVTAL?

Offentlig visning är ett samlingsbegrepp som omfattar all visning som inte sker privat i hemmet. Oavsett vilken distributör som levererar tv-signalen, ska det alltid finnas ett avtal som tillåter offentlig visning. Ta kontakt med Hoist för att få veta mer om olika avtalsformer.

VAD ERBJUDER HOIST OCH VIASAT?

Tillsammans med Hoist Group erbjuder Viasat avtal för offentlig visning av sport och film, dokumentärer, barnunderhållning och nyhetskanaler.

Hoist Group är Sveriges största leverantör av kanalrättigheter till företagsmarknaden och har många års erfarenhet av film- och programförsäljning mot företag, institutioner och statliga myndigheter. Viasat arbetar med Hoist Group som exklusiv partner för offentlig visning.

Hoist Group

Tel vxl. +46 (0)8 555 685 00

Support +46 (0)8 555 686 99

ov@hoistgroup.com

www.offentligvisning.se

Bjud dina pubgäster på spännande livesport

Här kan du som driver restaurang eller pub skaffa underhållning från Viasat till dina gäster. Läs mer om våra avtal för offentliga lokaler.

Bästa tv-utbudet för dina hotellgäster

Film, sport, barnprogram och serier. Låt dina gäster ta del av Viasats tv-utbud på hotellrummet. Här skaffar du som driver hotell kvalitetsunderhållning till alla rum.

Copyright © Viasat AB 2020