Logout

Champions League – fotboll i världsklass

Image

Se när världens bästa lag mäter sina krafter med varandra i Europas största fotbollsturnering – Champions League. Följ samtliga matcher live på Viasats kanaler.

Champions League – fotbollens crème de la crème. En spelare, eller för den delen en supporter, bör inte uttala ordet ”världsbäst” innan den ärofyllda Champions League-bucklan har lyfts till skyn. Det är här världens bästa lag möts i Europas mest prestigefyllda turnering.

Förra säsongens Champions League-upplaga avslutades med en batalj mellan två giganter - en italiensk och en spansk. Juventus jagade sin första Champions League-titel på 21 år – Real Madrid ville bli det första laget att vinna samma titel två år i rad. Det blev ett Zinedine Zidane-styrt Real Madrid som till slut, övertygande, vann med hela 4-1, vilket resulterade i att Cristiano Ronaldo och hans lagkamrater fick lyfta bucklan och avsluta en imponerande säsong på allra bästa sätt.

Det var då. Nu är nu. Trupperna är nya, förutsättningarna är förändrade och en hel drös klassiska storlag hungrar efter att peta Real Madrid från den finaste tronen inom klubblagsfotbollen.

Frågan är nu – vilket lag står som segrare på Olympiastadion i Kiev 2018? Kan Real Madrid göra det omöjliga – vinna för tredje året i rad?

MTG har stärkt sin ledande position som nordisk hemvist för direktsänd fotboll genom att säkra medierättigheterna för UEFA Champions League fram till 2021. Viasat och Viaplay kommer att visa mer fotboll än någon annan under de kommande åren.

ÅTTONDELSFINALER:

VISAS PÅ KANAL:

Juventus-Tottenham (13/2 & 7/3) Meddelas senare
Basel-Manchester City (13/2 & 7/3) Meddelas senare
Porto-Liverpool (14/2 & 6/3) Meddelas senare
Real Madrid-Paris Saint-Germain (14/2 & 6/3) Meddelas senare
Chelsea-Barcelona (20/2 & 14/3) Meddelas senare
Bayern München-Besiktas (20/2 & 14/3) Meddelas senare
Sevilla-Manchester United (21/2 & 13/3) Meddelas senare
Shakhtar Donetsk-Roma (21/2 & 13/3) Meddelas senare

Beställ nu - upplev allt fritt i 3 mån

Den totala avtalstiden är 24 månader. 3 frimånader och därefter en bindningstid på 21 månader.

Annan TV-leverantör?

Lägg till Viasats utbud – klicka på din leverantör nedan.

Ingår i sportpaketet

Några rättigheter som ingår när du beställer Viasats sportkanaler:

Fotboll: Champions League,
Premier League

Motor: Formel 1, MotoGP

Hockey: NHL