Logout

Champions League kvar på Viasat

Image
Champions League

Viasat har glädjen att meddela att du kan fortsätta att se all spännande fotboll i Champions League. Nu förlänger vi avtalet ända fram till säsongen 2017/18.

Champions League kvar på Viasat

MTG och Viasat har förlängt sina exklusiva rättigheter till UEFA Champions League över säsongen 2017/2018. MTG och Viasat är första sändningsbolag i Europa att säkra rättigheterna för den här perioden. Rättigheten gäller för samtliga plattformar.
– Champions League är ett hedersuppdrag som vi förvaltat ända från starten 1992. Det är världens bästa klubblagsturnering, med världens bästa spelare, och vi kommer att fortsätta att ge turneringen den inramning den förtjänar, säger Viasat Sveriges sportchef, Erik Westberg.

MTG och Viasat har redan rättigheterna för Champions League till säsongen 2014/2015, och är enda tv-bolag som haft alla rättigheter från turneringens start, 1992. Finalen i maj 2013 på Wembley Stadium, London, var den första mellan två tyska lag. Bayern München slog Borussia Dortmund med 2–1, och finalen sågs av 360 miljoner tv-tittare världen över.

– Champions League är världens största internationella klubblagsturnering, och den är otroligt populär bland våra tittare, säger Viasat Sveriges sportchef Erik Westberg, och fortsätter:
– Hymnen, dramatiken, målen, prestationerna och stjärnorna gör den unik. Det känns givetvis väldigt kul att vi även fortsatt är en del av turneringens magi. Den har blivit en del av Viasat Fotbolls DNA. Rättigheterna inkluderar UEFA:s årliga Super Cup-match i augusti, mellan vinnarna av det gångna årets UEFA Champions League och UEFA Europa League.

Rättigheterna gäller för samtliga plattformar: fri-TV, betal-TV och Viaplay.

BESTÄLL SPORTPAKETET

Beställ Viasats sportpaket

Med Viasats Sportpaket får du fyra kanaler fullmatade med de största sporträttigheterna - Premier League, Champions League, Formel 1 och NHL för att bara nämna några. 

Ingår i sportpaketet

Några rättigheter som ingår när du beställer Viasats sportkanaler:

Fotboll: Champions League,
Premier League

Motor: Formel 1, MotoGP

Hockey: NHL

Viasats sportkanaler ger dig de viktigaste händelserna från de största ligorna och serierna. Fyll din TV-tablå med internationell sport i toppklass. Med Viaplay styr du TV-tablån själv och kan se sport online var och när du vill.