Logout

Massor av golf på viasat

Golfsäsongen är i full gång och förutom fantastiska tävlingar i tv-rutan, så som British Open, US Open, PGA Championship, Ryder Cup, World Golf Championships samt Europa- och LPGA-touren, ingår som vanligt det exklusiva förmånskortet Viasat Golf Card med vårt golfpaket. Viasat Golf Card är appen som ger dig hela 40% rabatt på 40 olika banor runt om i Sverige.

promo_viasat_golf_card_440x240.jpg

VIASAT GOLF CARD INGÅR!

Viasat Golf Card är en kostnadsfri app för dig som abonnerar på Viasat Golf. I appen hittar du ett digitalt rabattkort som ger dig 40% reducerad greenfee på 40 olika golfbanor runt om i Sverige. Erbjudandet är personligt (en rabatterad greenfee per abonnemang) och gäller minst en av golfklubbarnas 18-hålsbanor.

Viasat Golf Card-appen finns för Apple- och Android-telefoner.

 

viasatgolfbanguide2016.promo_.png

Banguide 2018

Klicka på valfri region nedan för mer information om golfbanorna i Viasats Golf Cards banguide samt för kontaktuppgifter och vägbeskrivningar.

 

promo_golf_440x240.jpg

REDAN KUND - LÄGG TILL VIASAT GOLF HÄR

Med tillvalet Viasat Golf får du:

  • Rättigheter som Europa- och LPGA-touren, World Golf Championship, Ryder Cup och åtta av nio majors.
  • ​Kanalen Viasat Golf HD.
  • Hela golfutbudet och streamad tv-kanal ingår i Viaplay.
  • Viasat Golf Card.

Viasat Golf kostar 129 kr/månad
För att beställa paketet måste du ha minst tv-paket Bas.

race_to_dubai_880x552.jpg

Vinn en resa för två till Race to Dubai

Njut av en förstklassig golfupplevelse tillsammans med Viasat Golf – upplev Europatouren live och på plats i Dubai! Nu har du som är Viasatkund och abonnerar på Viasat Golf möjlighet att vinna en oförglömlig resa för två till den spännande finalen av Europatourens Race to Dubai. Den här chansen får du bara inte missa – tävla redan idag!