VIASAT ÄLSKAR GOLF

Vi på Viasat är glada över att ha dig som kund och vi hoppas att du är nöjd med utbudet på Viasat Golf. Årets säsong kommer att bli extra spännande med Henrik Stenson långt fram i världstoppen, är han där för att stanna? Missa inte säsongen på Viasat Golf exklusivt med bland annat tre herr-Majors, fem dam-Majors, PGA-touren, Europatouren och höjdpunkter från LPGA-touren. Njut av nya utmaningar och golfupplevelser både på Viasat Golf och med Viasat Golf Card.

golfcard.jpg

Vad är Viasat golf card?

Viasat Golf Card* kostar inget utan är en förmån för dig som abonnerar på Viasat Golf (ett kort/abonnemang). Uppvisande av kortet ger dig 40 procent reducerad greenfee på 40 utvalda golfklubbar runt om i Sverige. Du får även reducerad greenfee på ett antal banor i Norge. Det finns inga begränsningar för hur många rundor du får spela på de anslutna banorna. Erbjudandet gäller på minst en av golfklubbarnas 18-hålsbanor.

Vi på Viasat önskar dig en härlig golfsäsong!

*Viasat Golf Card är personligt och gäller endast med ifyllt golf-id. Borttappat eller stulet kort ersätts ej.

golfkarta4.jpg

Banguide 2015

Klicka på valfri region nedan för mer information om golfbanorna i Viasats Golf Cards banguide samt för kontaktuppgifter och vägbeskrivningar.