Logout

Champions League: Leicester-FC Köpenhamn

Image

18/10: Leicesters Champions League-säsong har varit en succé. Nu väntar en knepig match mot FC Köpenhamn som du ser på Viasat Sport Premium och Viasat Ultra HD.

Leicester har inlett Champions League-säsongen med två raka segrar och har satt sig i en bra position för att avancera till åttondelsfinalen. Lyckas man ta tre poäng även mot FC Köpenhamn ser det riktigt ljust ut för det lilla succélaget från Leicestershire. Men FC Köpenhamn har också imponerat i de två första matcherna och jagar Leicester i toppen, så det här blir ingen enkel uppgift även om Leicester får räknas som favorit. Missa inte matchen mellan Leicester och FC Köpenhamn som du ser live på Viasat Sport Premium och Viasat Ultra HD.

Kommentatorer: Henrik Strömblad och Glenn Strömberg

Leicester-FC Köpenhamn visas 18/10 kl. 20.00 på Viasat Sport Premium & Viasat Ultra HD.

Beställ nu - upplev allt fritt i 3 mån

Total bindningstid: 24 månader + 3 fria månader

Ingår i sportpaketet

Några rättigheter som ingår när du beställer Viasats sportkanaler:

Fotboll: Champions League,
Premier League

Motor: Formel 1, MotoGP

Hockey: NHL

Viasats sportkanaler ger dig de viktigaste händelserna från de största ligorna och serierna. Fyll din TV-tablå med internationell sport i toppklass. Med Viaplay styr du TV-tablån själv och kan se sport online var och när du vill. Leicester-FC Köpenhamn visas 18/10 på Viasat Sport Premium & Viasat Ultra HD.