Logout

Formel 1 kör vidare på Viasat

Image
Formel 1 på Viasat

Världens bästa motordrivna underhållning forsätter med alla race live på Viasat Motor.

MTG har förlängt rättigheterna för Formel 1 fram till och med 2018. Det innebär ytterligare fyra underhållande säsonger där F1-cirkusens alla race sänds live på Viasat Motor/HD och Viaplay samt med kval och sammandrag på TV10.

Viasat tog över rättigheten 2005, och sedan dess har sporten blivit en maffig upplevelse. Bland annat kan man se huvudracet och samtidigt zappa runt bland flera olika second screen-möjligheter, med specialkameror på bilar, pitlane och mycket mer.

Vidare har vi en redaktionell närvaro på samtliga tävlingar världen över, med dagliga inslag/uppdateringar på viasatsport.se vid träning, kval och avslutande tävlingsdag.

BESTÄLL SPORTPAKETET

Beställ Viasats sportpaket

Med Viasats Sportpaket får du fyra kanaler fullmatade med de största sporträttigheterna - Premier League, Champions League, Formel 1 och NHL för att bara nämna några. 

Ingår i Sportpaketet

Några rättigheter som ingår när du beställer Viasats sportkanaler:

Fotboll: Champions League,
Premier League

Motor: Formel 1, MotoGP

Hockey: NHL

Viasats sportkanaler ger dig de viktigaste händelserna från de största ligorna och serierna. Fyll din TV-tablå med internationell sport i toppklass. Med Viaplay styr du TV-tablån själv och kan se sport online var och när du vill.