Logout

HELT NY BILDUPPLEVELSE MED VIASAT ULTRA HD

Image

Vi är riktigt stolta och glada över att ha lanserat Nordens första Ultra HD-kanal och därmed kunna erbjuda våra kunder sportsändningar i bästa möjliga bildkvalitet.

Se världens bästa sporträttigheter i världens bästa kvalitet

Med Viasat Ultra HD får du en ännu bättre tittarupplevelse. Kanalens innehåll är specialproducerat i Ultra HD (även kallat 4K), vilket innebär ett helt nytt sätt att titta på sport, med oöverträffad detaljrikedom och bildkvalitet. Viasat Ultra HD sänder utvald livesport, upp till ett par event i veckan, samt repriser från våra sporträttigheter som Champions League, Premier League och racen från Formel 1. För att ta del av kanalen behöver du en Ultra HD-box eller Viasats TV-modul, samt en Ultra HD-tv.
Läs mer om ultra HD här »

​Dagens tv-tablå för Viasat Ultra HD »
 

Med Viasat Ultra HD får du:

  • Högre upplösning och kontrast (300% fler pixlar än HD-tv)
  • Fler färgnyanser (6300% fler färgnyanser än HD-tv)
  • Högre bildfrekvens (100% bättre bildfrekvens än HD-tv)
     

Den nya kanalen är en renodlad Ultra HD-kanal, vilket förutsätter att du har en Ultra HD-tv samt en Ultra HD-box. Är du parabolkund kan du också se Ultra HD-kanalen om du har Viasats TV-modul samt en Ultra HD-tv som är godkänd för användning med Viasats TV-modul.

 

VIASATS ULTRA HD-BOX:

Med vår nya Ultra HD-box får du marknadens bästa bild både i playtjänsterna i boxen och i dina linjära kanaler. Med den nya kraftfulla hårdvaran kommer du att uppleva både snabbare starttid, kanalbyten och navigering i menyerna.

BESTÄLL VIASATS ULTRA HD-BOX PÅ 010-19 99 900

Allt du behöver veta om 4K och Ultra HD

Hur stort är steget från HDTV till Ultra HD? 
Läs mer