Vill du få hjälp med din beställning?
Ring 010-199 99 00

Se Ryder Cup på tv hos Viasat live under hela tävlingshelgen

Golf, Ryder Cup och livesändningar hela helgen – det perfekta receptet för golffantasten som ständigt hungrar efter mer imponerande spel av proffsen. Hos Viasat kan du se hela den prestigefyllda tävlingen live från fredag till söndag. Ingen människa med golfintresse i hela världen vill missa Ryder Cup. TV är den optimala plattformen för den som inte har möjlighet att ta del av den stillsamma spänningen på plats.

Golf i Ryder Cup – ett stycke sporthistoria

Vartannat år samlas världens golfspelare för att göra upp i en lagkamp där Europas och USA:s bästa spelare möts. Cupen tog sitt avstamp i den förmögne engelsmannen Samuel Ryders stora golfintresse som tog fart i början av 1900-talet. Efter att ha gjort sig rik på sitt framgångsrika postorderföretag inom trädgårdsskötsel och börjat spela själv anlitade han den framgångsrike spelaren Abe Mitchell som personlig tränare. Därefter började han sponsra olika golftävlingar. År 1926 anordnade han en tävling där USA och Storbritannien fick göra upp. Tävlingen blev, efter förslag från den brittiske kaptenen George Duncan, en återkommande tradition.

Samuel Ryder bestämde sig för att gravera in ett porträtt av sin personlige tränare och den framgångsrike golfspelaren Abe Mitchell på toppen av guldpokalen, som fick namnet Ryder Cup. Den första officiella versionen av tävlingen Ryder Cup spelades året efter, 1927. Värd för tävlingen var staden Worcester i Massachusetts. Än idag är Ryder Cup en mycket prestigefylld och viktig del i världens golfnätverk.

Ryder Cup på tv 2020

Den 43:e versionen av Ryder Cup kommer att hållas vid Whistling Straits i Haven, Wisconsin. Det europeiska laget anländer till motståndarnas territorium helgen den 25 – 27 september med pokalen med sig, efter att ha vunnit 2018 års tävling på Le Golf National sydväst om Paris.

Golf och Ryder Cup hör ihop, liksom tv och Ryder Cup. För många dedikerade golffans innebär Ryder Cup-helgen en stor tillställning där allt annat bokas av. Viasat möjliggör en komplett golfhelg med spännande livesändningar från fredag till söndag.

Vi är guldpokalen. Vi är Ryder Cup.

Säkra ditt sportutbud redan idag!

  • Film, sport eller både och? Välj det tv-paket som passar dig bäst!

  • Kom igång idag med underhållning på alla dina skärmar -Viaplay ingår!

  • Tv-box: 0 kr

  • Kombinera med bredband

Bindningstid och kampanjperiod 24 mån

V sport

Världens bästa sport från bl.a. Premier League och NHL.

320 kr/mån

C More Sport

Ett brett urval av svensk sport samt nationella och internationella ligor.

449 kr/mån