Vill du få hjälp med din beställning?
Ring 010-199 99 00

Se prestigefyllda golftävlingen US Open på tv hos Viasat i sommar

I sommar kan du följa de svenska och internationella golfproffsen när de tävlar i flera majortävlingar, däribland US Open. US Open tv-kanalen att räkna med är bekvämt nog Viasat Golf-paketet, där alla kanaler och sändningar som har med golf att göra ingår.

Det finns många skäl till varför du ska börja spela golf. Du får vara mycket utomhus, människor i alla olika åldrar kan mötas, det är ett sätt att umgås och få steg i benen och utvecklas som person. Samtidigt bygger golfen på en stor gemenskap som finns utspridd över hela världen. Att kombinera eget spel med att titta på tävlingar som US Open på tv berikar känslan av tillhörighet.

US Open-kanal hos Viasat 2020

I sommar sänder Viasat Golf hela tävlingen från herrarnas stora majortävling US Open i golf. Årets version av tävlingen kommer att gå av stapeln torsdagen den 18 juni och avslutas under söndagen den 21 juni. USGA organiserar årets tävling på Winged Foot Golf Club i New York. Om du inte har möjlighet att se tävlingen på plats i USA har du stora möjligheter till en inspirerande golfupplevelse hos Viasat Golf. Kunniga kommentatorer, intressanta analyser och samlade höjdpunkter gör tittandet till en lätt match.

Minutiös skötsel av golfbanan innan US Open Golf får anordnas

Att spela US Open i golf är ingen lätt uppgift. Hala greener och tuff ruff ställer närmast orimliga krav på golfspelarna. Samtidigt kallas de inte proffs utan anledning. Faktum är att skillnaden mellan att spela på en majorbana och en vanlig bana för amatörer är enorm. Om du ibland förvånas, kanske till och med förfasas, över proffsens ibland obegripligt dåliga slag bör du känna till att förhållandena i majortävlingarna ofta är mycket svåra. Den vetskapen gör det om möjligt ännu roligare att följa US Open och kanalen där det sänds.

En annan sak som är svår med majortävlingarna är att få möjligheten att anordna dem. För att få anordna exempelvis US Open i golf kräv minutiös planering och dokumenterad, effektiv skötsel av golfbanorna i flera år innan din bana eventuellt kan bli upplockad som potentiell tävlingsplats. Du kan med andra ord räkna med att det sällan är banornas förutsättningar vad gäller skötsel som försvårar för spelarna i olika situationer. Vi är traditionen.

Vi är US Open.

Säkra ditt sportutbud redan idag!

  • Film, sport eller både och? Välj det tv-paket som passar dig bäst!

  • Kom igång idag med underhållning på alla dina skärmar -Viaplay ingår!

  • Tv-box: 0 kr

  • Kombinera med bredband

Bindningstid och kampanjperiod 24 mån

V sport

Världens bästa sport från bl.a. Premier League och NHL.

320 kr/mån

C More Sport

Ett brett urval av svensk sport samt nationella och internationella ligor.

449 kr/mån