Vill du få hjälp med din beställning?
Ring 010-199 99 00

PLAYTJÄNSTER - TV NÄR DET PASSAR DIG

Missat ett program? Ingen fara.

Vi vill att underhållning ska vara på dina villkor, och att du själv ska kunna bestämma när och hur du vill titta på tv! Med våra playtjänster i boxen ser vi till att du kan starta, pausa och se dina program från början när det passar dig. På så vis behöver du inte vara styrd av tv-tablåns tider. Du laddar enkelt ner dina program med fjärrkontrollen eller med appen Viasat Fjärrkontroll och tittar när det passar dig.

Playtjänster i din boxPlaykanaler

Med hjälp av ett enkelt knapptryck på fjärrkontrollens VOD-knapp hittar du playkanalerna och kan ta del av tv-program från ett brett urval av dina kanaler i minst sju dagar efter att de sänts. Här kan du enkelt se vilka playkanaler vi erbjuder i våra olika tv-paket.
Programbibliotek

Som kund hos Viasat kan du med ett enkelt knapptryck laddar ner och tar del av titlar från vårt programbibliotek. Här hittar du 600 filmer, 7200 avsnitt med serier över 4500 avsnitt med barnunderhållning som du kan titta på när det passar dig. Programbibliotekets omfattning beror på vilket tv-paket du har.


Se från början - direkt i din tv

Har du missat början på ett program? Ingen fara. Med funktionen Se från början kan du enkelt spola tillbaka eller starta om och titta från början - direkt i din tv.  Program som är märkta med ”Se från början-symbolen” går enkelt att starta om med den gula knappen på fjärrkontrollen.

Här kan du läsa mer om vilka kanaler som erbjuder denna funktion.

Funktionen finns tillgänglig för dig med fiber-tv och en UHD-box samt för dig med parabol-tv och en uppkopplad UHD- eller HD-box.

Kom igång med playtjänster

För att komma igång med dina playtjänster i boxen behöver du en uppkopplad box samt ett USB-minne eller en inspelningsbar box. Följ instruktionerna i nästa steg för att komma igång med dina playtjänster redan idag!Ta kontroll över din tv!

Du kan också ladda ner appen Viasat Fjärrkontroll och förvandla din telefon eller surfplatta till en fjärrkontroll, som du styr din box med. Med appen Viasat Fjärrkontroll får du även en överblick av hela ditt Viasat-utbud på skärmen, och du kan enkelt dra med fingrarna och klicka dig fram till de sändningar du är intresserad av.

Hyrbutiken

I Hyrbutiken kan du hyra de senaste storfilmerna och de bästa klassikerna direkt i boxen. För att komma till Hyrbutiken trycker du bara på VOD-knappen på din fjärrkontroll - tänk på att din box behöver vara uppkopplad mot internet. Tv:n och eventuell hemmabio-utrustning måste även ha stöd för kopieringsskyddet HDCP v2.2.