Vill du få hjälp med din beställning?
Ring 010-199 99 00

UNDERHÅLLNING VAR OCH NÄR DU VILL - VIAPLAY INGÅR!

Viaplay ingår med ett värde upp till 449 kr/mån!

Viaplay är streamingtjänsten med massor av underhållning för hela familjen. I Viaplay-appen får du tillgång till tusentals timmar livesport, filmer, serier, barnprogram och streamade tv-kanaler på alla dina skärmar - och du tittar självklart var och när du vill. Med Viasat väljer du helt enkelt själv när och hur du vill titta på tv.

Innehållet i Viaplay beror på vilket av våra tv-paket du abonnerar på. Streamade kanaler och möjligheten att hyra film ingår för alla kunder.

Underhållning var och när du vill


  • Film, serier, sport och barninnehåll på alla dina skärmar
  • Svenska och internationella toppserier
  • Massor av innehåll för barn – både film och serier
  • Få tillgång till exklusivt innehåll och Viaplay Originals med egna svenska och nordiska produktioner
  • Streama precis som hemma i hela EU
  • Ladda ner och titta offline - även när det inte finns internet!

Utbudet i Viaplay baseras på ditt valda tv-paket hos Viasat. Här kan du se vilket Viaplay-innehåll som ingår för de olika tv-paketen.

Välj själv var du vill titta

Vill du ta del av underhållning i bilen, sommarstugan eller på båten? Bra! Viaplay är där du är och tjänsten är tillgänglig på en mängd olika plattformar. På så vis kan du kan enkelt ta del av ditt utbud på den enhet som passar dig bäst för stunden.


Läs mer om vilka enheter som Viaplay fungerar på.

Aktivera ditt konto och kom igång redan idag!

Viaplay ingår kostnadsfritt för alla kunder med tv-paket från Viasat, och innehållet i Viaplay baseras på valt tv-paket. Har du inte aktiverat ditt Viaplay-konto gör du det enkelt i nästa steg.

Månadens favoriter i Viaplay och på tv

Missa inte månadens filmfavoriter! Njut av ett brett utbud av filmer och serier med något för alla smaker. Här visas allt från barnens favoriter till action, romantik och dramaserierna du inte vill missa!