Tv-underhållning i världsklass

Vi levererar tv-underhållning i absolut världsklass via både fiber och parabol. Du kan kombinera våra tv-paket med film och sport, eller lägga till någon av våra tillvalskanaler. Titta var och när du vill; Viaplay ingår alltid. Med Viasat väljer du helt enkelt själv vilken tv-lösning som passar dig bäst.

Fiber eller parabol?

Med Viasat har du möjlighet att välja om du vill ta del av ditt utbud via parabol- eller fiber-tv. Oavsett vilken tv-lösning du väljer kan du lägga till bredband och telefoni genom oss, givet att vi levererar i just ditt fibernät. Du får tillgång till hela vårt tv-utbud oavsett om du väljer parabol eller fiber och som parabolkund får du dessutom fri installation.

Du som är eller blir kund via parabol-tv kan senare genomföra ett så kallat plattformsbyte till fiber-tv, förutsatt att vi levererar i det fibernätet som du är eller ska bli ansluten till.

Vill du beställa parabol-tv? Ring oss på 010-19 99 900.

Vilket tv-paket passar dig bäst?

Är ni många i familjen med många viljor? Kan du inte få nog av sport? Vill du mysa ner dig i soffan med mängder av bra filmer och serier? Behöver ni ett stort utbud av barnkanaler och barnens favoriter på alla skärmar? Eller behöver du bara de vanligaste kanalerna SVT1-TV12? Oavsett har vi paketet för just dig. Se vilket paket och vilka kombinationer som passar dig bäst.

Playtjänster och Viaplay ingår alltid

Med Viasat väljer du själv hur, när och var du vill titta på tv.

Med våra playtjänster i boxen kan du starta, pausa och se dina favoritprogram från början när det passar dig, utan att vara styrd av tv-tablåernas tider.

För dig som Viasatkund ingår dessutom Viaplay med serier, film, sport och streamade tv-kanaler. Se ett urval av dina tv-kanaler, filmer, serier och barnprogram på alla dina skärmar, när det passar dig.

Innehåll & rättigheter

Sport i världsklass

Med Viasat Sport ser du den bästa sporten från världens största ligor och serier. Njut av sport i världsklass med rättigheter som Champions League, Premier League, NHL, Formel 1 och mycket mycket mer.

Nya premiärer varje vecka

Med Viasat Film får du film i världsklass först på din tv! Njut av ett överlägset utbud av nya filmpremiärer, prisbelönta tv-serier och barnens alla favoriter.

Alla barnens favoriter

Med Viasat tar det roliga aldrig slut! Ta del av ett brett utbud av de största barnkanalerna och njut av en värld av underhållning, skratt och spänning för både stora och små barn.

Vill du bli Viasatkund?

Fyll i namn och telefonnummer i fälten nedan så ringer vi dig inom kort.

Vill du hellre ringa oss?

Kontakta oss via telefonnumret nedan så hjälper vi dig med din beställning.

Våra öppettider är:

Mån-fre: 09.00-20.00

Lör-sön: 10.00-19.00

Är du redan kund hos Viasat?

På mina sidor kan du bland annat hantera dina fakturor och ditt abonnemang.

Besök vår kundservice för att snabbt hitta svar på dina frågor.