×
Bli kund
Tv-guide

Helt ny bildupplevelse med Viasat Ultra HD

ue65ks9005 001 front black suhd presenkort

Vi är riktigt stolta och glada över att ha lanserat Nordens första Ultra HD-kanal och därmed kunna erbjuda våra kunder sportsändningar i bästa möjliga bildkvalitet.

Se världens bästa sporträttigheter i världens bästa kvalitet

Viasat Ultra HD är Nordens första tv-kanal med innehåll i Ultra HD (även kallat 4K) och ger dig tillgång till en ännu bättre tv-upplevelse. Kanalen innehåller utvalda livesändningar, samt repriser från våra sporträttigheter - bland annat fotboll från Champions League och Premier League, Bundesliga, Ligue 1 men också andra utvalda sporthöjdpunkter som Formel 1. Innehållet är specialproducerat i Ultra HD vilket innebär ett helt nytt sätt att titta på sport, med oöverträffad detaljrikedom och bildkvalitet. Med Ultra HD får du fyra gånger högre upplösning än med full HD.

Med Viasat Ultra HD får du:

  • Högre upplösning och kontrast (300% fler pixlar än HD-tv)
  • Fler färgnyanser (6300% fler färgnyanser än HD-tv)
  • Högre bildfrekvens (100% bättre bildfrekvens än HD-tv)

Den nya kanalen är en renodlad Ultra HD-kanal, vilket förutsätter att du har en Ultra HD-tv samt en Ultra HD-box. Är du parabolkund kan du också se Ultra HD-kanalen om du har Viasats TV-modul samt en Ultra HD-tv som är godkänd för användning med Viasats TV-modul.

VIASATS ULTRA HD-BOX:

uhd 560x364v4

Med vår nya Ultra HD-box får du marknadens bästa bild både i playtjänsterna i boxen och i dina linjära kanaler. Med den nya kraftfulla hårdvaran kommer du att uppleva både snabbare starttid, kanalbyten och navigering i menyerna.

BESTÄLL VIASATS ULTRA HD-BOX PÅ 010-19 99 900

Copyright © Viasat AB 2018