Tv-boxar och utrustning

Viasat erbjuder ett brett utbud av utrustning för att göra just din upplevelse så bra som möjligt. Här nedan kan du se vilka produkter vi erbjuder, läsa mer om dem och beställa just den produkt du behöver.

Priserna nedan är våra ordinarie priser. Är du redan kund och vill beställa? Ring oss på 010-19 99 900 för att ta del av ditt erbjudande. Vill du bli kund? Klicka här >

Ultra HD-box - Samsung 680

Vår kraftfulla och supersnabba Ultra HD-box. Upplev tv i bästa tänkbara kvalitet med Samsung 680.

Ordinarie pris: 1995 kr

Inspelningsbar tv-box - Samsung 680

Vill du spela in? Köp en inspelningsbar tv-box så har du möjlighet att spela in hundratals timmar av dina favoritprogram. Du kan också titta på tv samtidigt som du spelar in.

Ordinarie pris: 2995 kr

HD-box - Arris 3000

Vill du se tv i flera rum? Lägg till ditt tv-utbud i flera rum och beställ vår smidiga HD-box Arris 3000 och se på tv i HD-kvalitet.

Ordinarie pris: 1495 kr

Viasats tv-modul

Viasats tv-modul är en enkel lösning för dig som vill titta på tv utan en tv-box. Montera modulen direkt i din tv och få tv-kanaler i både HD- och Ultra HD-kvalitet.

Ordinarie pris: 795 kr

Trådlös router - Arris NVG468Q

Med Arris NVG468Q får du en wifi-router med mycket bra prestanda och smarta funktioner. Du får ett snabbt och stabilt nätverk som kan användas för att surfa och streama media i full HD-kvalitet.

Ordinarie pris: 895 kr

Trådlös tv-brygga - Arris VAP3402

Med vår trådlösa tv-brygga för fiber-tv skapar du en enkel lösning för överföring av tv-signal mellan din tjänstefördelare och tv-box.

Ordinarie pris: 895 kr/par

Viasats uppkopplingskit

Med Viasats uppkopplingskit kan du som har parabol-tv enkelt koppla upp din HD-box för att ta del av internetsända kanaler, playtjänster och hyrbutiken i din tv-box.

Ordinarie pris: 695 kr

Viasats fjärrkontroll

Med Viasats fjärrkontroll styr du enkelt din tv och har lätt åtkomst till playtjänsterna i boxen.