Logout

Höjdpunkter på Viaplay

Image

På Viaplay finns underhållning för alla åldrar och smaker. Här hittar du serier, filmer, barnprogram och sport. Vi har mängder av höjdpunkter och fyller hela tiden på med nyheter. Med Viaplay bestämmer du själv var, när och hur du vill titta!

Se så mycket film du vill

Publiksuccéer, romantiska komedier, dokumentärer och action. Med Viaplay kan du välja bland 1000-tals titlar och se de filmer som passar just dig. Här nedan hittar du några filmhöjdare på Viaplay - kommande och aktuella.

se SPORT I VÄRLDSKLASS - LIVE

Hockey, fotboll och golf är bara en del av all sport du kan hitta på Viaplay. Här ser du de främsta ligorna och den bästa live-sporten. Du bestämmer själv om du vill titta hemma, på bussen eller i sommarstugan. Nedan ser du några av alla de sporträttigheter som du hittar på Viaplay.

Följ dina favoritserier

Action, komedi, drama eller science-fiction. Oavsett vilken genre du gillar hittar du serierna alla pratar om på Viaplay. Nedan ser du några av alla de serier som är aktuella på Viaplay just nu.

 

Barnserier och filmer – på svenska

Nya barnfilmer och barnserier på svenska. Klassiker som passar hela familjen. Och det är bara att ladda ner och ta med. Titta i bilen, tillsammans i soffan eller ute på landet. För vi vill att barnen ska kunna titta där det passar dem. Och dig. Här nedan ser du några av barnhöjdpunkterna på Viaplay just nu.

 

Annan TV-leverantör?

Lägg till Viasats utbud – klicka på din leverantör nedan.