Logout

HELT NY BILDUPPLEVELSE MED VIASAT ULTRA HD

Image

Vi är riktigt stolta och glada över att ha lanserat Nordens första Ultra HD-kanal och därmed kunna erbjuda våra kunder toppmatcher från de stora ligorna i bästa möjliga bildkvalitet.

Se världens bästa fotboll i världens bästa kvalitet

Viasat Ultra HD är Nordens första TV-kanal med innehåll i Ultra HD (även kallat 4K) och ger dig tillgång till en ännu bättre TV-upplevelse. Kanalen innehåller utvalda live-sändningar, upp till ett event per vecka, samt repriser från våra sporträttigheter - bland annat fotboll från Champions League, Premier League, La Liga och Serie A men också andra utvalda sporthöjdpunkter som NHL. Innehållet är specialproducerat i Ultra HD vilket innebär ett helt nytt sätt att titta på sport, med oöverträffad detaljrikedom och bildkvalitet. Med Ultra HD får du fyra gånger högre upplösning än med full HD.

​Dagens TV-tablå för Viasat Ultra HD »
 

snabbfakta om viasat ultra hd:

  • ​Först i Norden med live-sändningar i Ultra HD
  • Utvalda matcher från våra sporträttigheter
  • Kanalen ingår i Sportpaketet
     

Med Viasat Ultra HD får du:

  • Högre upplösning och kontrast (300 % fler pixlar än HD-TV)
  • Fler färgnyanser (6300 % fler färgnyanser än HD-TV)
  • Högre bildfrekvens (100 % bättre bildfrekvens än HD-TV)
     

Den nya kanalen är en renodlad Ultra HD-kanal, vilket förutsätter att du har en Ultra HD-TV samt en Ultra HD-box. Är du parabolkund kan du också se Ultra HD-kanalen om du har Viasats TV-modul samt en Ultra HD-TV som är godkänd för användning med Viasats TV-modul.

 

VIASATS ULTRA HD-BOX:

Med vår nya Ultra HD-box får du marknadens bästa bild både i ditt on demand-bibliotek (VOD-tjänsten) och i dina linjära kanaler. Med den nya kraftfulla hårdvaran kommer du att uppleva både snabbare starttid, kanalbyten och navigering i menyerna.

BESTÄLL VIASATS ULTRA HD-BOX PÅ 0200-210 219