BÄSTE VIASAT-KUND, VARMT VÄLKOMMEN HIT!

Vi vill att du ska trivas hos oss som kund, därför har vi skapat Viasat Ger Tillbaka. Självklart är vårt utbud och din TV-upplevelse det allra viktigaste, men vi vill också göra det lilla extra för dig! Här på Viasat Ger Tillbaka hittar du bra erbjudanden, spännande tävlingar, roliga evenemang, exklusiva temaresor och mycket mer. Ta en titt här nedan för att se vad som är aktuellt just nu. Hoppas du ska hitta någonting som passar just dig – välkommen hit!

Filmresa till Barcelona

Den 16-19/10 har du som Viasat-kund och en vän möjlighet att hänga med Viasat Ger Tillbaka på en exklusiv filmresa till Barcelona och Sitges!
Gör din intresseanmälan här »

TÄVLING – BIOBILJETTER

Nya spännande actionfilmen Mission: Impossible Rogue Nation har biopremiär den 31 juli - tävla nu och vinn biobiljetter.
Tävla här »

VIP-EVENT MED OLA SALO

Vill du träffa Ola i sommar? Ta chansen att vinna platser till våra VIP-event på Sommarrock, Peace & Love, Göteborgs Kulturkalas och Grönan.
Tävla här »

HISTORIERESA TILL ATEN

Upplev den vackra historiska staden och lär dig allt om antikens Grekland på en spännande resa till Aten den 3-6 september.
Gör din intresseanmälan >>

GUMBALL-TÄVLING

Nu är serien Gumballs Fantastiska Värld äntligen tillbaka på Cartoon Network, därför tävlar Viasat Ger Tillbaka ut coola Gumball-prylar…
Tävla här »

Vi bjuder på hyrfilm

Viasat bjuder på hyrfilm

Just nu bjuder vi våra Viasat-kunder på en kostnadsfri film från Hyrbutiken på Viaplay.se!
Till erbjudandet »

Tyck till om VGT

Tipsa oss!

Viasat Ger Tillbaka har skapats för att göra det lilla extra för dig som kund. Här har du chansen att tycka till och hjälpa oss att bli ännu bättre.
Läs mer »