BÄSTE VIASAT-KUND, VARMT VÄLKOMMEN HIT!

Vi vill att du ska trivas hos oss som kund, därför har vi skapat Viasat Ger Tillbaka. Här hittar du bra erbjudanden, spännande tävlingar, roliga evenemang, exklusiva temaresor och mycket mer. Ta en titt här nedan för att se vad som är aktuellt just nu. Hoppas du ska hitta någonting som passar just dig – välkommen hit!

FÖRHANDSVISNING

Se dramakomedin Bränd före alla andra! Nu bjuder Viasat Ger Tillbaka in till en exklusiva förhandsvisning i Stockholm den 26/10.
Gör din intresseanmälan här »

TÄVLING BIOBILJETTER

Följ med på ännu ett spännande äventyr med Dracula och hans blodsugande gäng – tävla om biobiljetter och läskiga prylar nu!
Tävla här »

FAMILJEEVENT TEKNIKENS HUS

Upptäck och experimentera! Ta med familjen och upplev en spännande eftermiddag på Teknikens Hus i Luleå. Gör din intresseanmälan redan idag.
Anmäl dig här »

TÄVLING – BIOBILJETTER

The Walk, som har biopremiär den 9/10, är en gripande skildring om äventyr på höga höjder. Tävla nu och vinn biobiljetter till filmen.
Tävla här »

Filmresa till Barcelona

Den 16-19/10 har du som Viasat-kund och en vän möjlighet att hänga med Viasat Ger Tillbaka på en exklusiv filmresa till Barcelona och Sitges!
Gör din intresseanmälan här »

GUMBALL-TÄVLING

Nu är serien Gumballs Fantastiska Värld äntligen tillbaka på Cartoon Network, därför tävlar Viasat Ger Tillbaka ut coola Gumball-prylar…
Tävla här »

Tyck till om VGT

Tipsa oss!

Viasat Ger Tillbaka har skapats för att göra det lilla extra för dig som kund. Här har du chansen att tycka till och hjälpa oss att bli ännu bättre.
Läs mer »