BÄSTE VIASAT-KUND, VARMT VÄLKOMMEN HIT!

Vi vill att du ska trivas hos oss som kund, därför har vi skapat Viasat Ger Tillbaka. Här hittar du bra erbjudanden, spännande tävlingar, roliga evenemang, exklusiva temaresor och mycket mer. Ta en titt här nedan för att se vad som är aktuellt just nu. Hoppas du ska hitta någonting som passar just dig – välkommen hit!

DESCENDANTS TÄVLING

Nu har du som Viasat-kund möjlighet att vinna 2 platser till den exklusiva förhandsvisningen av Disneys Descendants.
Tävla här »

FÖRHANDSVISNINGAR

Se Glada hälsningar från Missångerträsk - vi bjuder in till exklusiva förhandsvisningar i Uddevalla och Lund.
Tävla här »

KÄNDISGOLF MED VIASAT

Vinn platser till årets exklusiva golftävling för välgörenhet på Fågelbro den 21 september. En fantastik golfdag väntar! 
Tävla här »

Filmresa till Barcelona

Den 16-19/10 har du som Viasat-kund och en vän möjlighet att hänga med Viasat Ger Tillbaka på en exklusiv filmresa till Barcelona och Sitges!
Gör din intresseanmälan här »

VIP-EVENT MED OLA SALO

Vill du träffa Ola i sommar? Ta chansen att vinna platser till våra VIP-event på Sommarrock, Peace & Love, Göteborgs Kulturkalas och Grönan.
Tävla här »

HISTORIERESA TILL ATEN

Upplev den vackra historiska staden och lär dig allt om antikens Grekland på en spännande resa till Aten den 3-6 september.
Gör din intresseanmälan >>

GUMBALL-TÄVLING

Nu är serien Gumballs Fantastiska Värld äntligen tillbaka på Cartoon Network, därför tävlar Viasat Ger Tillbaka ut coola Gumball-prylar…
Tävla här »

Tyck till om VGT

Tipsa oss!

Viasat Ger Tillbaka har skapats för att göra det lilla extra för dig som kund. Här har du chansen att tycka till och hjälpa oss att bli ännu bättre.
Läs mer »