Logout

VINN BIOBILJETTER TILL ALPHA

Image

Upplev den fantastiska historien om hur människan fann sin bästa vän. Den spännande och gripande filmen Alpha utspelar sig vid den sista istidens slut. Tävla nu för din chans att vinna biobiljetter till valfri biograf.

Under sin första jakt med stammens främsta jägare såras en man och lämnas för att dö. När han vaknar upp är han själv och allvarligt skadad, och för att överleva måste han navigera den ogästvänliga, oförlåtande vildmarken. En ensam varg, också övergiven av sin flock, blir mannens enda sällskap och allierade i kampen mot oräkneliga faror och odds som starkt talar emot att de ska hinna hem före den livsfarliga vintern anländer.

Se trailern >

TÄVLINGSINFORMATION

TÄVLA HÄR
 

ÅÅÅÅMMDDNNNN
Genom att delta i tävlingen accepterar du Viasats Allmänna villkor, Integritetspolicy och våra tävlingsvillkor. Du garanterar även att du uppfyller kraven för deltagande. Som deltagare i tävlingen accepterar du att Viasat får registrera din e-postadress, ditt namn samt ditt telefonnummer i syfte att besluta om, kommunicera med vinnaren samt i övrigt hantera andra nödvändiga aspekter av tävlingen.