Logout

Vinn en resa för två till Race to Dubai

Image

Njut av en förstklassig golfupplevelse tillsammans med Viasat Golf – upplev Europatouren live och på plats i Dubai! Nu har du som är Viasatkund och abonnerar på Viasat Golf möjlighet att vinna en oförglömlig resa för två till den spännande finalen av Europatourens Race to Dubai. Den här chansen får du bara inte missa – tävla redan idag!

Turneringen går av stapeln den 15-18/11 och du och din vän får vara på plats den 17-18/11 för att uppleva spelet på nära håll, se vem som segrar och hälsa på vårt härliga Viasat Golf-team. Med andra ord, en resa du sent kommer glömma!

Allt detta ingår i vinsten:

  • Flygresa: Tur- och returflyg för två personer från större internationella flygplatser i Stockholm eller Köpenhamn till Dubai.
  • Transfers: Tur- och returresor från flygplatsen till hotellet i Dubai, samt från hotellet till Jumeirah Golf Estates och tillbaka på lördagen den 17/11 samt söndagen den 18/11.
  • Boende: Tre nätter för två personer i dubbelrum på fyrstjärnigt hotell i Dubai.
  • Biljetter till turneringen: 2 st endagsbiljetter för två personer till Race to Dubai 17-18 /11.
  • Meet and greet: Träff med Viasat Golf-teamet på plats med en unik inblick i produktionen av den direktsända tävlingen.

Tävlingsvillkor

TÄVLA HÄR
 

 

*Ladda ned Viasat Golf-appen för att få reda på vilka klubbar som ingår. Läs mer om Golf Card här

 

ÅÅÅÅMMDDNNNN
Genom att delta i tävlingen accepterar du Viasats Allmänna villkor, Integritetspolicy och våra tävlingsvillkor. Du garanterar även att du uppfyller kraven för deltagande. Som deltagare i tävlingen accepterar du att Viasat får registrera din e-postadress, ditt namn samt ditt telefonnummer i syfte att besluta om, kommunicera med vinnaren samt i övrigt hantera andra nödvändiga aspekter av tävlingen.