Logout

Om Viasat Ger Tillbaka

VAD ÄR VIASAT GER TILLBAKA?

Vi vill att du ska trivas hos oss som kund. För att göra det där lilla extra för just dig har vi skapat Viasat Ger Tillbaka. Här hittar du bra erbjudanden, spännande tävlingar, roliga evenemang och mycket mer. Ta gärna en titt för att se vad som är aktuellt just nu. Hoppas du ska hitta något som passar just dig.

FÖR VEM GÄLLER DET?

Viasat Ger Tillbakas aktuella aktiviteter gäller för dig som är befintlig tv-kund hos Viasat via parabol eller fiber.

VAR HITTAR JAG ERA ERBJUDANDEN?

Samtliga aktiviteter/erbjudanden läggs upp på hemsidan och kommuniceras via mailutskick, nyhetsbrev samt på Facebook. Håll koll på vad som är på gång genom att läsa våra mail eller anmäla dig till Viasats nyhetsbrev som kommer ut sista torsdagen varje månad. Annars är du alltid välkommen att besöka oss här på webben regelbundet.

HUR FUNKAR DET?

Du som Viasatkund fyller i dina personuppgifter och skriver en kort motivering/svarar på några korta frågor. En jury på Viasat utser vinnarna som alla får en bekräftelse via mail. Allt du behöver göra därefter är att OSA på detta mail för att bekräfta din anmälan.

Detaljer kring våra olika aktiviteter - till exempel hur du deltar i en tävling, lämnar en intresseanmälan till ett evenemang eller tar del av ett erbjudande - framgår alltid under respektive inbjudan.

Så här går det till - Viasat Ger Tillbaka