Logout
Image

I det romantiska dramat Tulpanfeber är tulpanmanin ett faktum. Se Alicia Vikander och Christoph Waltz i den gripande filmen baserad på Deborah Moggach succéromanen med samma titel – tävla nu och vinn biobiljetter till filmen.

Tulpanfeber, som har biopremiär den 14 juli, utspelar sig i 1600-talets Amsterdam där handeln med tulpanlökar skenar, och den så kallade tulpanmanin är ett faktum. En enda tulpanlök kan kosta tio gånger mer än en vanlig årslön, så den exotiska blomman kan göra många människor väldigt rika - och andra väldigt fattiga. I denna omvälvande tid försöker den välbärgade handelsmannen Cornelis Sandvoort (Christoph Waltz) att skapa den ultimata familjelyckan med sin mycket yngre fru Sophia (Alicia Vikander). När de inte lyckas få barn anlitar Cornelis en ung lovande konstnär att måla deras porträtt som ett arv till eftervärlden. Ett ödesdigert beslut som resulterar i oväntad passion, svek och lögner.

Tävla nedan för din chans att vinna två biobiljetter till valfri biograf. Senast den 10 juli vill vi ha ditt bidrag. Är du en av de lyckliga vinnarna skickar vi biobiljetterna kort därefter.

Se trailern »

TÄVLINGSINFORMATION