Logout

Viasat Tipsar

Maximera din tv-upplevelse! För att du som Viasatkund ska få ut mesta möjliga av oss som din tv-leverantör har vi här samlat våra mest användbara tips och populära funktioner. Hoppas att du ska hitta något som passar just dig.

VIAPLAY - TITTA NÄR OCH HUR DU VILL

Viaplay ingår kostnadsfritt i hela EU för dig som Viasatkund med minst tv-paket Bas. Ta del av utbudet i din dator, mobil, surfplatta, Apple TV eller smart-tv – när och var du vill. Streama var du vill i hela EU eller titta helt utan internet genom att enkelt ladda ner avsnitt och filmer till din mobil eller surfplatta och sedan titta offline. Perfekt till resan! Det utbud som du har tillgång till i Viaplay baseras på ditt tv-utbud hos oss på Viasat.

Registrera ditt fria Viaplay-konto här »

TV-KANALER DU KAN STREAMA

Du kan streama ett urval av dina tv-kanaler var och när du vill i hela EU - direkt i Viaplay-appen! Med ett fingersvep byter du kanal, spolar tillbaka, startar om ett program och ​ser det du missat upp till 48 timmar senare. Allt detta ingår exklusivt för dig som är Viasatkund med minst tv-paket Bas. 

Registrera ditt fria Viaplay-konto här »

VIASAT FJÄRRKONTROLL – FÅ KONTROLL PÅ DIN TV

Ladda ner appen Viasat Fjärrkontroll och förvandla din smartphone eller surfplatta till en fjärrkontroll som du styr din Viasatbox* med. Få överblick över ditt utbud, skapa påminnelser, personliga kanallistor och mycket mer. Appen fungerar för dig som har parabol-tv med en UHD- eller modernare HD-box* samt för dig som har fiber-tv med en UHD-box. 

Läs mer här »

*Viasat Fjärrkontroll fungerar för dig som har någon av parabolboxarna Samsung 680, Pace 830, Pace 865, Pace/Arris 3000, Samsung 5140 eller Samsung 7140, eller för dig som är fiber-tv-kund och har en UHD-box (Samsung 680).

VIASATS PLAYTJÄNSTER BARA ETT KNAPPTRYCK BORT

Har du upptäckt VOD-knappen på din fjärrkontroll? Med ett enkelt knapptryck får du tillgång till Viasats Playtjänster helt kostnadsfritt. Det är endast när du hyr film i vår hyrbutik som du betalar extra.

Med Playtjänsterna behöver du inte passa tiden för att titta på tv. Här kan du ta del av program, serier, filmer och dokumentärer när det passar dig. Kort sagt det mesta som ingår i ditt tv-paket.

Läs mer om hur du enkelt ansluter dig till Playtjänsterna »

SE FRÅN BÖRJAN – DIREKT I DIN TV

Missat början på programmet? Ingen fara. Du kan enkelt spola tillbaka eller starta om och titta från början – direkt i din tv. Program som är märkta med ”Se från början-symbolen” går enkelt att starta om med den gula knappen på fjärrkontrollen.

Funktionen finns tillgänglig för dig med fiber-tv och en UHD-box samt för dig med parabol-tv och en internetuppkopplad UHD- eller en modernare HD-box. 

Koppla upp din box i tre enkla steg »
Läs mer » 

SKAPA EN KANALLISTA MED DINA FAVORITKANALER

Hitta lätt till dina favoritkanaler genom att skapa en favoritlista i din Viasatbox. Du lägger enkelt kanalerna på den plats du själv vill och kan när som helst uppdatera favoritlistan.

Läs mer om hur du skapar din favoritlista här »

RYKANDE FÄRSK FILM I HYRBUTIKEN

Välkommen in till hyrbutiken! Här hittar du filmer som är så nya att de inte finns i vårt vanliga utbud plus massor av populära klassiker. Filmerna i hyrbutiken kostar från 19 kr och du kan titta så mycket du vill i 48 timmar. Tryck bara på VOD-knappen på din fjärrkontroll så hittar du dit. För att få tillgång till Hyrbutiken behöver din box vara uppkopplad mot internet.

Koppla upp din box i tre enkla steg »

RÖR DIG FRITT

Livet förändras, likaså tv-intresset. Med Rör dig fritt har du som kund möjlighet att röra dig fritt bland våra tv-paket och ändra ditt valda tv-utbud – även om du har bindningstid kvar på ditt abonnemang*. Är du osäker på vilket tv-paket som passar dig bäst? Ring oss på 0771-52 20 00 så hjälper vi dig att välja rätt.

*Du som har tecknat ett abonnemang med Viasat till ett rabatterat pris på ett specifikt tv-paket omfattas inte av "Rör dig fritt".

TV I FLERA RUM MED TVILLING, TRILLING ELLER FYRLING

Lägg till ditt kanalutbud i flera rum så kan alla i familjen se det de vill – i köket, vardagsrummet och sovrummet. Med flera Viasat-boxar kan du ta del av ditt kanalutbud i flera rum samtidigt och kan ansluta upp till totalt fyra tv-apparater.

Läs mer här » eller ring oss på 010-19 99 900.

UPPKOPPLINGSKIT – SLADDFRITT OCH SMIDIGT

Med Viasat Uppkopplingskit kopplar du enkelt upp din Viasatbox via elnätet, utan långa sladdar och krångel. När du har kopplat upp din box kan du ta del av Viasats programbibliotek, playkanaler och hyrbutik direkt i din Viasatbox. Ett smidigt alternativ för dig som vill ha en bättre och stabilare uppkoppling.

Nu kan du som har en Ultra HD-box koppla upp din box med boxens inbyggda WiFi.

Läs mer här »  eller ring oss på 010-19 99 900.

SAMLA ALLA DINA TJÄNSTER HOS OSS

Med Viasat kan du som är ansluten till fiber enkelt samla bredband, tv och telefoni på ett och samma ställe. Viasat erbjuder bredband och telefoni utan bindningstid samt obegränsad surf. Nu finns hela Viasats utbud tillgängligt via fiber i de flesta stadsnäten i Sverige.

Med oss väljer du själv vilken lösning för tv, bredband och telefoni du vill ha beroende på vad som passar just dig.

Se hur det fungerar i just ditt stadsnät här » eller ring oss på 010-19 99 900.

DET LILLA EXTRA FÖR DIG SOM KUND

Hos Viasat Ger Tillbaka hittar du som kund hos Viasat bra erbjudanden, spännande tävlingar, roliga evenemang och mycket mer. Välkommen in!

Aktuellt just nu »