Logout

Viasat Tipsar

Maximera din TV-upplevelse! För att du som Viasatkund ska få ut mesta möjliga av oss som din TV-leverantör har vi här samlat våra mest användbara tips och populära funktioner. Hoppas att du ska hitta något som passar just dig.

VIAPLAY - TITTA NÄR OCH HUR DU VILL

Viaplay ingår kostnadsfritt för dig som Viasatkund med minst Silverpaketet. Ta del av utbudet i din dator, mobil eller surfplatta – när och hur du vill. Dessutom kan du titta på Viaplay helt utan internet genom att enkelt ladda ner avsnitt och filmer till din mobil eller surfplatta och sedan titta offline. Bra på resan, på landstället eller om du kanske inte vill slösa på surfpotten. Det utbud som du har tillgång till i Viaplay baseras på ditt TV-utbud hos oss på Viasat.

Registrera ditt fria Viaplay-konto här »

VIASAT TV TO GO – TV I DIN MOBIL OCH SURFPLATTA

Med Viasat TV To Go får du ett urval av dina TV-kanaler live i din smartphone och surfplatta, var och när du vill i Sverige. Med ett fingersvep byter du kanal, spolar tillbaka, startar om ett program och ​ser det du missat upp till 48 timmar senare. Allt detta ingår exklusivt för dig som är Viasatkund med minst Silver. Du hittar Viasat TV To Go i Viaplay-appen.

Registrera ditt fria Viaplay-konto här »

VIASAT FJÄRRKONTROLL – FÅ KONTROLL PÅ DIN TV (gäller endast parabolkunder)

Ladda ner appen Viasat Fjärrkontroll och förvandla din smartphone eller surfplatta till en fjärrkontroll som du styr din Viasat-box* med. Få överblick över ditt utbud, skapa påminnelser, personliga kanallistor och mycket mer. Appen fungerar för dig som har parabol-TV samt en UHD eller modernare HD-box*. Viasat Fjärrkontroll kommer inom kort även för dig som är kund via fiber-TV och har en UHD-box.

Läs mer här »

*Viasat Fjärrkontroll fungerar för dig som är parabolkund och har någon av boxarna Samsung 680, Pace  830, Pace 865, Pace/Arris 3000, Samsung 5140 eller Samsung 7140.

VOD – VIASATS STORA PROGRAMBIBLIOTEK BARA ETT KNAPPTRYCK BORT

Har du upptäckt VOD-knappen på din fjärrkontroll? VOD står för Video On Demand och med hjälp av ett enkelt knapptryck får du tillgång till Viasats stora programbibliotek helt kostnadsfritt. Det är endast när du hyr film i vår hyrbutik som du betalar extra.

Med VOD behöver du inte passa tiden för att titta på TV. Här kan du ta del av program, serier, filmer och dokumentärer när det passar dig. Kort sagt det mesta som ingår i ditt kanalpaket.

Läs mer om hur du enkelt ansluter dig till VOD-tjänsten »

SKAPA EN KANALLISTA MED DINA FAVORITKANALER

Hitta lätt till dina favoritkanaler genom att skapa en favoritlista i din Viasat-box. Du lägger enkelt kanalerna på den plats du själv vill och kan när som helst uppdatera favoritlistan.

Läs mer om hur du skapar din favoritlista här »

RYKANDE FÄRSK FILM I HYRBUTIKEN

Välkommen in till Hyrbutiken! Här hittar du filmer som är så nya att de inte finns i vårt vanliga utbud plus massor av populära klassiker. Filmerna i Hyrbutiken kostar från 19 kr och du kan titta så mycket du vill i 48 timmar. Tryck bara på VOD-knappen på din fjärrkontroll så hittar du dit. För att få tillgång till Hyrbutiken behöver din box vara uppkopplad mot internet.

Nyhet! Nu kan du som har en Ultra HD-box hyra filmer i oöverträffad Ultra HD-kvalitet.

Koppla upp din box i tre enkla steg »

RÖR DIG FRITT

Livet förändras, likaså TV-intresset. Med Rör dig fritt har du som kund möjlighet att röra dig fritt bland våra kanalpaket och ändra ditt valda TV-utbud – även om du har bindningstid kvar på ditt abonnemang*. Är du osäker på vilket kanalpaket som passar dig bäst? Ring oss på 0771-52 20 00 så hjälper vi dig att välja rätt.

*Du som har tecknat ett abonnemang med Viasat till ett rabatterat pris på ett specifikt kanalpaket omfattas inte av "Rör dig fritt".

TV I FLERA RUM MED TVILLING, TRILLING ELLER FYRLING

Lägg till ditt kanalutbud i flera rum så kan alla i familjen se det de vill – i köket, vardagsrummet och sovrummet. Med fler Viasat-boxar kan du ta del av ditt kanalutbud i flera rum samtidigt och kan ansluta upp till totalt fyra TV-apparater.

Läs mer här » eller ring oss på 0200-210 219.

UPPKOPPLINGSKIT – SLADDFRITT OCH SMIDIGT

Med Viasat Uppkopplingskit kopplar du enkelt upp din Viasat-box via elnätet, utan långa sladdar och krångel. När du har kopplat upp din box kan du ta del av Viasats programbibliotek, playkanaler och hyrbutik direkt i din Viasat-box. Ett smidigt alternativ för dig som vill ha en bättre och stabilare uppkoppling.

Nyhet! Nu kan du som är parabolkund och har en Ultra HD-box koppla upp din box med boxens inbyggda WiFi.

Läs mer här »  eller ring oss på 0200-210 219.

SAMLA ALLA DINA TJÄNSTER HOS OSS

Med Viasat kan du som är ansluten till fiber enkelt samla bredband, TV och telefoni på ett och samma ställe. Viasat erbjuder bredband och telefoni utan bindningstid samt obegränsad surf. Nu finns hela Viasats utbud tillgängligt via fiber i de flesta stadsnäten i Sverige.

Med oss väljer du själv vilken lösning för TV, bredband och telefoni du vill ha beroende på vad som passar just dig.

Se hur det fungerar i just ditt stadsnät här » eller ring oss på 0200-210 219.

DET LILLA EXTRA FÖR DIG SOM KUND

Hos Viasat Ger Tillbaka hittar du som kund hos Viasat bra erbjudanden, spännande tävlingar, roliga evenemang och mycket mer. Välkommen in!

Aktuellt just nu »